Referencer

FORÆLDRE PAR TIL 2 BØRN MED AUTISME: "Som forældre til to børn med autisme har det været en uvurderlig prioritering at søge hjælp hos Din Private Socialrådgiver. Da vi nær havde opgivet at få/søge den nødvendige hjælp ved kommunen, grundet flere afslag, trådte Din Private Socialrådgiver til med sin professionalisme, vedholdenhed og specialviden om "børn med særlige behov", herunder autisme og lovgivningen på området. På en højt professionel og meget empatisk måde fik Din Private Socialrådgiver stillet skarpt på familiens udfordringer og behov.
Vi fik herigennem hjælp til at søge om de nødvendige støtteforanstaltninger. Grundet den meget detaljeret og præcise ansøgning med det rette lovsprog, fik vi endelig bevilget den berettiget fuld tabt arbejdsfortjeneste. Endvidere fik vi hjælp, støtte og vejledning til at søge de rette skoletilbud til begge børn, herunder klage over skolens manglende vilje til at visitere til andet skoletilbud. Det var utrolig vigtigt og trygt at have Din Private Socialrådgiver med til diverse møder med kommunen og skole for at sikre at lovgivningen blev overholdt.
Vi tør ikke tænke på konsekvenserne hvis vi ikke havde søgt hjælp hos Din Private Socialrådgiver. Vi giver vores bedste og varmeste anbefalinger til Din Private Socialrådgiver - fordi det betaler sig!"   

Mor til teenage søn med autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, Tourettes:  "Dorthe har en ekspertise der hurtig mærkes på bl.a hendes målrettethed samt en særlig evne til at sætte sig i andres sted. Ikke mindst brænder hun for sit arbejde.....og det mærkes.  Disse ting tilsammen er vigtige, når man står i en ekstrem sårbar situation som familie og har brug for hjælp til at få en kommune til at få åbnet øjnene. Kommunen valgte endelig at bevilge fuld tabt arbejdsfortjeneste, som Dorthe hjalp med at ansøge om. Dorthe  kom som sendt fra himlen til os og jeg er hende evig dybt taknemmelig."

Forældre til datter med ny diagnosticeret autisme.  Mor skriver: Jeg kom i kontakt med Dorthe Nørgaard Olsen fordi jeg havde brug for hjælp til udarbejdelsen af ansøgningen om tabt arbejdsfortjeneste. Jeg var så glad at jeg fandt Dorthe for uden hendes hjælp var min ansøgning om TAF aldrig blevet til noget. På grund af min datters indgribende lidelse, var jeg på randen af et sammenbrud og jeg havde enten tid eller overskud til at sætte mig ned og skrive sådan en krævende og detaljeret ansøgning. Dorthe har en stor viden, hun er meget skarp på lovgivning og hun vidste præcis hvad min ansøgning skulle indeholde og hvordan den skulle skrives og formuleres. Jeg var meget tilfreds med den endelige resultat - ansøgningen var blevet grundig, velformuleret og min eneste opgave til sidst var - at underskrive den!   Jeg oplevede Dorthe som et varmt, engagerende og professionelt menneske som altid stod klar til at hjælpe og svare på alle de spørgsmål jeg havde. Jeg har kun stor ros at give og kan anbefale hende til alle! Endnu en gang stor tak….

ANMELDELSER FRA FACEBOOK - DIN PRIVATE SOCIALRÅDGIVERS SIDE:

"Vores fineste anbefalinger til Dorthe. Hun er super skarp og meget kompetent. Hun har en evne til, at sætte sig i andres sted og har en stor viden om autisme. ...Tusinde tak for den kæmpe hjælp, du har været, og stadig er, for vores familie."


"Seriøs og yderst kompetent rådgivning - med en enorm menneskelig forståelse." 

"Hjertet på det rette sted og en særlige evne til at skabe god kontakt til andre mennesker. Virkelig dygtig og målrettet. Har været en uvurderlig støtte og vil til hver en tid bruge Dorthe igen." 

"Meget seriøs og stor engagement, kan stærkt anbefale Dorthe, hun ved hvad hun taler om. Meget dygtig..."

"Vi har fået stor hjælp af Dorthe ifbm vores kamp for vores børn. Hun har en seriøsitet, engagement og god tilgang til dette arbejde."


Din Private Socialrådgiver - Det nødvendigt - Det nytter at søge hjælp - Det betaler sig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig uforpligtende på tlf. 24 87 91 01 eller på  mail@dinprivatesocialrådgiver.dk  

      85859a48d23044b4b3f1800704404d54jpg